#YoEstoyConelMestalla

Partidos del Valencia CF

Partidos del Valencia CF
Valencia CF - R. Sociedad

Partidos del Mestalla

Partidos del Mestalla
Valencia CF Mestalla - Atletic Balears

Partidos del Valencia Femenino

Partidos del Valencia Femenino
UD Collerense - Valencia CF Femenino

Plan de entrenamiento

Plan de entrenamiento
Martes 24 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Miércoles 25 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Jueves 26 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc.

ORGULLO

ORGULLO

sábado, 7 de junio de 2014

Lim està darrere de Jackson Martínez des de gener


Des que estiguera en ment ser el màxim mandatari del València CF, Peter Lim també té clar quin és el jugador que ha de liderar el seu projecte al club de Mestalla. Per este motiu, des de principis d’este any, Meriton manté conversacions amb el jugador colombià per tal que fora la peça principal del projecte que té entre mans per al nou València CF. 
Amadeo Salvo ja va deixar clar a l’Assemblea Informativa, ara fa dos setmanes, que anaven a fitxar “gol”, i ben cert és que el davanter colombià és expert en esta matèria. 60 gols en les dos últimes temporades avalen a este internacional per Colòmbia que es postula com a possible titular del seu combinat al Mundial per la lesió de Radamel Falcao. 
Esta temporada ha marcat 29 gols en 51 partits entre totes les competicions, dels quals han anotat 20 en 30 partits en la lliga portuguesa. La campanya anterior, la 2012/13, encara va ser millor: 31 gols en 40 partits, dels quals va anotar 26 en 30 partits a la lliga portuguesa. 
El seu preu és prohibitiu per al València, però no per a Peter Lim. L’Oporto vol percebre els 40 milions que marquen la seua clàusula de rescissió i les negociacions amb el president del Oporto, Pinto da Costa, mai són fàcils, encara que s'espera poder rebaixar la xifra a 30-35 milions.
http://blancinegres.com/2014/06/06/lim-esta-darrere-de-jackson-martinez-des-de-gener

No hay comentarios:

Publicar un comentario