#YoEstoyConelMestalla

Partidos del Valencia CF

Partidos del Valencia CF
Valencia CF - R. Sociedad

Partidos del Mestalla

Partidos del Mestalla
Valencia CF Mestalla - Atletic Balears

Partidos del Valencia Femenino

Partidos del Valencia Femenino
UD Collerense - Valencia CF Femenino

Plan de entrenamiento

Plan de entrenamiento
Martes 24 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Miércoles 25 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Jueves 26 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc.

ORGULLO

ORGULLO

viernes, 2 de mayo de 2014

Rodrigo de Paul primer fitxatge del mercat d'estiu





Com vos avançarem en Blancinegres, el migcampista ofensiu de 19 anys Rodrigo de Paul és nou jugador del València. A falta d'intercanviar demà documentació l'acord és total i el jugador firma per 5 temporades amb el club de Mestalla. La quantitat total del traspàs és de 6 milions de dòlars i un percentatge del 10% d'una futura venda del jugador. L'operació s'ha tancat de manera immediata en tindre el Racing d'Avellaneda una oferta en ferm de l'Udinese italià. Però les bones relacions de Ayala amb el president del Racing d'Avellaneda, Víctor Pérez, i la voluntat del jugador de vindre a Espanya han fet que es decantara la balança a favor del València. 
Mentre Ayala tancava en Argentina la negociació amb el jugador i el seu agent, Joan Salvans es reunia en Madrid amb Víctor Pérez per a tancar l'operació. Esta incorporació tanca de moment les portes a Lucas Pratto, davanter de Vélez Sarsfield pel que el València havia fet també una oferta els últims dies. Amb de Paul i Otamendi són 4 els extracomunitaris amb contracte per a l'any que bé, ja que es sumen a Jonas i Arújo, i només l'eixida dels dos brasilers podria obrir les portes a la continuïtat de Vargas. 
Jugador amb un gran xut de fora de l'àrea, experts en futbol internacional comparen a Rodrigo de Paul amb el Kily, Cani o inclús amb Fede Cartabia. Els seus malnoms són: "El Elegante", "Copito", "El Torbellino" i "El Polllo". Va debutar l'any passat en primera amb el Racing marcant 3 gols en 16 partits i des d'aleshores és un dels favorits de l'afició de Racing d'Avellaneda. Esta temporada ha marcat 4 gols i donat 4 assistències convertint-se en titular indiscutible al seu club. Un jugador de futur que no compta amb passaport comunitari i que ha sigut criticat per individualista.

No hay comentarios:

Publicar un comentario