#YoEstoyConelMestalla

Partidos del Valencia CF

Partidos del Valencia CF
Valencia CF - R. Sociedad

Partidos del Mestalla

Partidos del Mestalla
Valencia CF Mestalla - Atletic Balears

Partidos del Valencia Femenino

Partidos del Valencia Femenino
UD Collerense - Valencia CF Femenino

Plan de entrenamiento

Plan de entrenamiento
Martes 24 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Miércoles 25 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Jueves 26 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc.

ORGULLO

ORGULLO

viernes, 5 de junio de 2015

El Fair-Play financer paralitza les futures arribades al VCF




El Fair-Play financer paralitza les futures arribades al VCF


Actualment, el València CF viu nugat de peus i mans per l’exigent Fair-Play financer estipulat per la UEFA i la LFP. Depenent dels ingressos cap a les arques blanquinegres, el conjunt de Mestalla tindrà major o menor capacitat per tal d’afrontar amb més o menys força un mercat de fitxatges on els valencianistes necessiten confeccionar un equip de talla ‘Champions’.
Cal recordar que la temporada passada, el València es menejava en un interval de 60-70 milions d’euros per tal d’afrontar incorporacions a l’estiu. Una quantitat que obligava a actuar al VCF i que s’imposava sense comptar amb el matalaf que les competicions europees permeten, sobretot pel renyo econòmic que aporta la Lliga de Campions. Enguany, amb la possible classificació del VCF a la millor competició per Clubs del vell continent, la quantitat a invertir en plantilla podria augmentar de forma considerable.
Esta limitació, la del Fair-Play, es tractarà amb consciència, la pròxima setmana, quan es celebre la reunió que definisca les directrius a seguir a la parcel·la esportiva entre Lay Hoon, Amadeo Salvo, Rufete i Nuno.

No hay comentarios:

Publicar un comentario