#YoEstoyConelMestalla

Partidos del Valencia CF

Partidos del Valencia CF
Valencia CF - R. Sociedad

Partidos del Mestalla

Partidos del Mestalla
Valencia CF Mestalla - Atletic Balears

Partidos del Valencia Femenino

Partidos del Valencia Femenino
UD Collerense - Valencia CF Femenino

Plan de entrenamiento

Plan de entrenamiento
Martes 24 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Miércoles 25 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Jueves 26 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc.

ORGULLO

ORGULLO

viernes, 6 de febrero de 2015

El VCF no té clara la renovació de Parejo

El Club de Mestalla continua amb la roda de renovacions iniciada amb Nuno, Robert, Alcácer i Barragán.


El VCF no té clara la renovació de Parejo


La secretaria tècnica del València CF continua amb les revisions contractuals dels homes del futur VCF i que es troben amb només mitja o una temporada sencera de contracte. Per este tràmit ja han passat altres pilars del Club com Nuno, Robert, Alcácer i Barragán. Ara arriba el moment de treballar amb jugadors com son Gayà, Piatti, Feghouli o Dani Parejo.
Precisament, el cas del de Coslada entranya uns perills, estudiats als despatxos dels de Mestalla. El VCF hauria d’oferir-li, a l’actual capità blanquinegre, un contracte de llarga duració, vora els 4-5 anys amb un augment de salari. Davant este ‘dilema’ les altes esferes valencianistes, és troben valorant si és la millor opció o no.
El Club de Mestalla ha de prendre prompte una decisió, per a bé o per a mal,  ja que a partit del mes de juny, al madrileny, només li restarà un any de contracte, la qual cosa deixaria al VCF sense força davant una hipotètica negociació. Per tant, de no arribar a una entente entre jugador i club, la millor opció seria la d’escoltar ofertes per el ‘10’ del València i valorar una possible eixida traient el màxim benefici possible després de 4 temporades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario