#YoEstoyConelMestalla

Partidos del Valencia CF

Partidos del Valencia CF
Valencia CF - R. Sociedad

Partidos del Mestalla

Partidos del Mestalla
Valencia CF Mestalla - Atletic Balears

Partidos del Valencia Femenino

Partidos del Valencia Femenino
UD Collerense - Valencia CF Femenino

Plan de entrenamiento

Plan de entrenamiento
Martes 24 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Miércoles 25 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Jueves 26 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc.

ORGULLO

ORGULLO

martes, 5 de noviembre de 2013

"Hem perdut la confiança en Braulio"

Amadeo Salvo ha estat hui en una entrevista per a expandir la marca GLOVAL en la Televisió Al-Jazzera que aplega a 250 milions de persones.




"Vaig prendre la decisió de despatxar Braulio ahir i tota la junta estava d'acord en la decisió. Hem perdut la confiança amb ell" amb aquestes declaracions ha confirmat en directe Amadeo Salvo la decisió de prescindir dels servicis tècnics del que era fins ara director esportiu.
Promets més coses que els aficionats? Hem començat molt malament i ens comprometem a treballar sense parar perquè és un projecte a llarg termini. Necessitem als aficionats en este moment perquè hem de mantenir el somni i encara és prompte. Estic segur de què acabarem més amunt".
Està disposat a vendre el club? L'última reunió de la junta vam decidir que no vendríem al primer que vinga. Tenim un pla per a finançar el deute. Les persones que volien comprar el club abans només volien lucre, i no podem acceptar açò. Si un inversor tracta d'invertir en el club amb un projecte esportiu, considerarem. Som un dels pocs clubs a Europa que en realitat són amos dels seus béns. Seguirem per a honrar el patrimoni del club. Si ningun inversor ve amb un projecte esportiu, no acceptarem.
Preguntat pels jugadors i les males inversions en molts ha declarat què " Estem a -200 milions de les transaccions dels moviments dels jugadors dels últims 9 anys, estem tractant de canviar aquesta situació. Tractarem de trobar altres fonts de finançament que no siga la venda dels jugadors".
Per últim preguntat pel fulletó d'Adil Rami i sobre la seua possible tornada a Mestalla la pròxima temporada, Amadeo ha afirmat què : "Si el Milà ve amb una bona oferta al final de la temporada, vorem que fem. El seu problema era una falta de respecte a l'entrenador, el club, els jugadors. I ens va paréixer que era la millor solució possible a ella".
http://blancinegres.com/2013/11/04/hem-perdut-la-confianca-en-braulio

No hay comentarios:

Publicar un comentario