Martes 24 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Miércoles 25 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Jueves 26 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc.

ORGULLO

lunes, 1 de abril de 2013

J. 34 Ontinyent 1 - 1 VCF Mestalla

Ontinyent CF - València Mestalla

L'Ontinyent C.F. va tornar a mostrar una bona imatge davant els seus aficionats en un encontre que va anar de menys a més. Poc abans del descans els de John Clarkson van estar a punt d'avançar-se al marcador, com també ho pogueren fer només començar el segon temps, però el visitant Gaya va avançar els del Mestalla abans de 60. Raúl Muñoz, que complia 200 partits amb la camiseta ontinyentina va fer l'empat només dos minuts després. Fran Moreno, que acabava d'eixir al terreny del joc, va estar a punt de culminar la remuntada però el porter visitant va traure el peu per rebutjar la seua rematada. En els últims minuts els ontinyentins, animats per la vibrant afició, estigueren rondant la porteria dels visitants, més encara amb l'expulsió de Choco, però l'empat a un no es va moure ja.

Pels de casa, John Clarkson alineà amb: Jonathan, Diego Alegre, Berna, Raúl Muñoz, Manu Micó, Ayala, Ton Alcover, Chavero, Tornero, Jon Uriarte i Kikín. A la banqueta es trobaven: Cañete, Rubén Gómez, Hugo Salamanca, Fran Moreno i Gascón. Víctor Cañete, porter el Juvenil, va ser convocat per primera vegada amb el primer equip per la lesió de David Rangel.

Pel que fa als visitants, Paco López emprà: Felipe, Dalmau, Salva Ruiz, Tano, Quintanilla, Mario, Armiche, Portu, Juan Delgado, Fede i Gaya. Banqueta: Adrian Luna, Leuko, Molina, Choco i Robert.

El joc es mostrà igualat des del principi, i encara que es jugava més al mig del camp van ser els valencianistes els primers en apropar-se a porteria. Dos ocasions, una per cada banda, van protagonitzar Gaya i Juan Delgado però els seus llançaments eixiren directament al lateral de la xarxa. Entre una i altra havia ocorregut el primer contratemps per als homes de John Clarkson, ja que Jon Uriarte s'havia girat el turmell en una jugada i havia de ser atès per posteriorment ser canviat per Hugo Salamanca.

El perill dels visitants finalitzaria al minut 31. Primer amb un tir d'Armiche prou llunyà que eixia massa alt, i després amb una passada en profunditat que buscava Delgado però a la que Jonathan va eixir fora de l'àrea per rebutjar amb el pit. Des d'eixe moment l'Ontinyent, que ja s'havia fet amb el domini de l'esfèric, començà a crear ocasions de gol en porteria rival. Manu Micó portava la reacció en rematar l'esfèric amb poc angle i trobar el cos de Felipe. Poc després era Tornero qui es treia un tir bombejat des del cantó dret de l'àrea per obligar Felipe a estirar-se i desviar a córner.

Eren els millors moments ontinyentins i la següent ocasió anava a fer alçar els aficionats del seu seient. Dalmau, molt oportú, havia de rebutjar des de baix dels pals una rematada després d'un córner. Hugo Salamanca ho provava novament en engaltar una centrada mesurada de Diego Alegre però trobava de nou les mans de Felipe i ja a poc d'acabar la primera part el propi Hugo treia una falta massa centrada a les mans novament del porter.

S'arribava al temps de descans sense gols però amb un Ontinyent que havia creat més perill que els seus rivals. Temps també per sortejar un sopar per a dos persones, cortesia del restaurant Nou Tibot.

El segon període es va encetar amb continuïtat del joc que s'havia vist a la fi del primer. Ja al primer minut va ser Tornero qui guanyava la línia de fons per banda dreta però la seua centrada, desviada per un central, finalitzava a les mans de Felipe quan Hugo Salamanca i Chavero ja tenien la canya preparada.

Paco López buscava la reacció dels seus al minut 56, donant entrada a Choco per Juan Delgado. L'encontre havia tornat a decaure en ocasions però els blanc i negres mantenien el rellotge del partit gaudint de més possessió. Però de poc va servir aquest domini quan una falta d'atenció en defensa permetia a Gaya rebre sol en zona de mitja punt i traure's un tir ben ajustat al pal esquerre on Jonathan no va poder arribar. Així arribava el gol en l'únic tir entre els pals dels valencianistes fins el moment.

John Clarkson va moure fitxa en donar entrada a Fran Moreno per Ayala, de forma que Chavero endarreria la seua posició al mig del camp.

No es faria esperar l'empat. Raúl Muñoz, amant de les grans cites, exercint de capità per la baixa de Rangel i el dia que complia 200 encontres, es va elevar per damunt de la resta de jugadors dins l'àrea per rematar de cap una falta treta des de quasi el mig del camp per part de Ton Alcover. El 22 de l'Ontinyent feia esclatar la grada amb un espectacular gol, un guant en el cap que li va permetre enviar l'esfèric a l'escaire oposat, trajectòria que Felipe només va poder seguir amb la mirada.

Només havien passat dos minuts i tot tornava a estar igualat. L'empat va fer bullir la sang als joves del Mestalla, que posaren la cinquena marxa i tiraren d'orgull per buscar avançar-se de nou al marcador però l'experiència de l'eix defensiu ontinyentí els va mantenir fixats i desfent el perill a les voltants de l'àrea. Choco aconseguia rebre sol dins l'àrea però el seu control se'n anava llarg, directament per línia de fons.

El tercer i últim canvi de l'Ontinyent suposava l'entrada de Rubén Gómez per Tornero i minuts després tenia lloc el segon contratemps de la nit. Raúl Muñoz havia de ser també atès amb molèsties i rebia ordres d'ocupar la zona de mitjos, mentre el tot terreny Chavero canviava per segona ocasió de posició, ocupant l'eix de la defensa.

El Mestalla ho intentaria aleshores amb una falta lateral treta al segon pal que era rematada massa creuada. L'Ontinyent reaccionava amb un tir de Ton Alcover que eixia desviat.

Al 86 els ontinyentins acariciarien la remuntada amb Rubén Gómez i Fran Moreno protagonitzant una jugada de precisió. Internada del primer per banda dreta, que elevava la centrada al punt de penal però el pamplonès, que rematava de cap, veia com el porter visitant treia el peu per baix i rebutjava el que ja es cantava com a gol a la grada.

En els últims minuts Choco Lozano veia camí dels vestidors després de dos jugades innocents. La primera per obstruir una treta de baló de Jonathan i la segona per fer una colzada a Chavero, dos grogues i el Mestalla es quedava amb un home menys. Els homes de John Clarkson buscaren l'empat amb arribades per banda però els visitants acumularen homes als voltants de l'àrea i bloquejaren les arribades blanc i negres per deixar l'empat definitiu.

Quatre punts separen els ontinyentins de la zona de promoció de descens que ara marca el Constància, mentre hi ha sis sobre l'Orihuela, proper rival de l'Onitnyent. Aquest encontre tindrà lloc a l'estadi de Los Arcos el proper diumenge a les 19:00, per seguir-lo hi ha dos possibilitats: desplaçar-se amb autobús per un preu de 20 euros incloent entrada, o per televisió, ja que serà retransmès per Canal Nou Dos.