#YoEstoyConelMestalla

Partidos del Valencia CF

Partidos del Valencia CF
Valencia CF - R. Sociedad

Partidos del Mestalla

Partidos del Mestalla
Valencia CF Mestalla - Atletic Balears

Partidos del Valencia Femenino

Partidos del Valencia Femenino
UD Collerense - Valencia CF Femenino

Plan de entrenamiento

Plan de entrenamiento
Martes 24 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Miércoles 25 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Jueves 26 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc.

ORGULLO

ORGULLO

lunes, 6 de julio de 2015

Deco, una alternativa per a la secretaria tècnica

Deco, una alternativa per a la secretaria tècnica


Després del ball de noms per a substituir a Rufete al capdavant de la secretaria tècnica que hem viscut els últims dies, la figura que més força pren per relacions amb gent del Club i per lògica és la de l’exfutbolista Deco.
Deco té una molt bona relació amb Jorge Mendes, és un dels seus homes de confiança es pot dir, i també amb Nuno. La seua tasca actual combina la representació de jugadors i la captació de futbolistes. De fet, Deco podria ser el principal valedor de Bernard Mensah, el ghanés que va ser relacionat amb el València ahir mateix.
Per al càrrec que desenvolupava Rufete també han eixit a relluir noms com Suso García Pitarch, Rubén Baraja o Carlos Carneiro, però encara no s’ha fet oficial ni que eixa tasca vaja a tindre un nou encarregat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario