#YoEstoyConelMestalla

Partidos del Valencia CF

Partidos del Valencia CF
Valencia CF - R. Sociedad

Partidos del Mestalla

Partidos del Mestalla
Valencia CF Mestalla - Atletic Balears

Partidos del Valencia Femenino

Partidos del Valencia Femenino
UD Collerense - Valencia CF Femenino

Plan de entrenamiento

Plan de entrenamiento
Martes 24 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Miércoles 25 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Jueves 26 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc.

ORGULLO

ORGULLO

martes, 10 de marzo de 2015

Elx es tenyirà de blanc i negre




Elx es tenyirà de blanc i negre


El partit del pròxim divendres 20 de març entre Elx i València al Martínez Valero suposarà un nou desplaçament massiu de l’afició valencianista. Tot i el mal horari i dia per als valencians, en plena ressaca fallera, els fidels seguidors blanquinegres es traslladaran en massa a la ciutat de les palmeres per a presenciar un nou derbi entre alacantins i valencians, el segon a eixes terres des de l’ascens dels il·licitans.
Ahir a la vesprada, el Twitter oficial de la Curva Nord anunciava que el viatge a Elx estava complet i tancat a causa de la venda de totes les localitats i busos dels quals disposava, és a dir, 500 persones assegurades. A les taquilles també s’han esgotat les entrades a 15 euros per a la grada visitant i ara la manera més barata d’estar a l’estadi és comprar els bolets més econòmics, a 35 euros en zona local.

No hay comentarios:

Publicar un comentario