#YoEstoyConelMestalla

Partidos del Valencia CF

Partidos del Valencia CF
Valencia CF - R. Sociedad

Partidos del Mestalla

Partidos del Mestalla
Valencia CF Mestalla - Atletic Balears

Partidos del Valencia Femenino

Partidos del Valencia Femenino
UD Collerense - Valencia CF Femenino

Plan de entrenamiento

Plan de entrenamiento
Martes 24 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Miércoles 25 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Jueves 26 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc.

ORGULLO

ORGULLO

domingo, 22 de marzo de 2015

El VCF acabarà content després del Clàssic

Passe el que passe el València CF vora el got de la Lliga mig ple. A continuació desgranem el palmito de possibilitats.


El VCF acabarà content després del Clàssic


Esta nit a les 21h es disputarà el clàssic del futbol a Espanya, un partit que para el món futbol. Com dèiem FC Barcelona i Reial Madrid es veuen les cares als Camp Nou, i de segur, algú dels 2 equips després del xiulit final acabarà decebut amb el resultat abastat.
Però, si algú aliè a la batalla acabarà amb un somriure al rostre, serà el València CF. La seua condició com 3er classificat a la taula classificatòria situat a 4 i 5 punts del segon i líder, respectivament, obrin moltes opcions que mantindran molt encesa la flama per lluitar per un utòpic com és el títol de Lliga, siga el que siga el resultat.
Anem a parlar de les opcions. Un empat seria el que menys faria canviar l’actual situació i d’haver un repartiment de punts el VCF acabaria a 6 del Barça i 5 del conjunt madrileny. Com dèiem, a priori el més vistos per a l’aficionat blanquinegre. Si els 3 punts acabaren en algun dels altres 2 bàndols, l’altre resultat que comprimiria tot seria la victòria blanca. Un triomf visitant, a casa de l’etern rival posaria de nou al conjunt d’Ancelotti com líder, però les diferències amb el 3er, el VCF, sèrie de només 7 punts, quan encara resten 30 per disputar-se, el conjunt blaugrana quedaria a 5 punts.
La tercera opció, menys positiva per als interessos dels del Túria, seria la victòria dels de Neymar, Messi, Iniesta i cia. Aixó si, la 2a plaça estaria a tir de pedra, 4 punts, però, per el que fa a la lluita del metall el situaria a 8 punts. Un punts que davant les pròximes eliminatòries europees podrien ferir i distraure als rivals dels de Nuno i situar-los de manera sigil·losa cap als llocs més alts del pòdium definitiu. Una formula que es la que ja posa en pràctica el conjunt blanquinegre, pas a pas, partit a partit o com es vullga nomenar esta estratègia.
En definitiva, el vestidor del VCF quan estiga, vora les 23:45, cara al televisor haurà vist com una jornada més el VCF retalla amb un o els 2 transatlàntics de la Lliga, una situació que faria rememorar temps oblidats a la memòria del col·lectiu valencianista.

No hay comentarios:

Publicar un comentario