#YoEstoyConelMestalla

Partidos del Valencia CF

Partidos del Valencia CF
Valencia CF - R. Sociedad

Partidos del Mestalla

Partidos del Mestalla
Valencia CF Mestalla - Atletic Balears

Partidos del Valencia Femenino

Partidos del Valencia Femenino
UD Collerense - Valencia CF Femenino

Plan de entrenamiento

Plan de entrenamiento
Martes 24 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Miércoles 25 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Jueves 26 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc.

ORGULLO

ORGULLO

miércoles, 5 de noviembre de 2014

Mestalla continua presumint de València CF

A Sillas Gol Sud, apareixen noves lones amb imatges dels èxits blanquinegres. Copa del ‘99, Lliga ’01, UEFA ’04, Lliga ’04, Copa ’08.


Mestalla continua presumint de València CF


L’estadi de Mestalla encara es troba en fase de metamorfosi, afortunadament però, ja esta en fase final. El Club blanquinegre ha preparat per a hui, al fons de Sillas Gol Sud lones amb imatges més especials del títols abastats per el València CF als últims anys.


Foto: Pere Alapont
Foto: Pere Alapont
A més a més, l’última que deixarà completament liquidat les remodelacions de l’estadi més vell d’Espanya, és la que ja està preparant-se a l’Avinguda d’Aragó.
Mestalla no només serà un museu, per dins i per fora. Este matí, a través de la pàgina web del club, el València ha comunicat que l’Estadi acollirà després de 35 anys un esdeveniment que no siga futbol. Un espectacle de cotxes “Monsters” faran les delícies dels amants del motor al mes de Juny del pròxim any.

No hay comentarios:

Publicar un comentario