#YoEstoyConelMestalla

Partidos del Valencia CF

Partidos del Valencia CF
Valencia CF - R. Sociedad

Partidos del Mestalla

Partidos del Mestalla
Valencia CF Mestalla - Atletic Balears

Partidos del Valencia Femenino

Partidos del Valencia Femenino
UD Collerense - Valencia CF Femenino

Plan de entrenamiento

Plan de entrenamiento
Martes 24 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Miércoles 25 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Jueves 26 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc.

ORGULLO

ORGULLO

jueves, 16 de enero de 2014

Bankia ho sap: o Lim o embolic.

@Vicent_Marco


Bankia està a hores d'ara decidint el futur del València CF. A les 14:00 ha conclòs el termini per a acceptar ofertes pel deute del València CF i de la Fundació, i a partir d'ahí el banc ha de decidir a qui li ven el paquet que l'adepta l'entitat de Mestalla. El deute total està valorat en uns 305 milions d'euros, però d'ahí hi haurà una rebaixa que podria deixar la venda en una xifra d'entre 220 i 240 milions. 
L'únic inversor que ha donat la cara i ha dit clarament que ha fet una oferta a Bankia és l'empresari de Singapur Peter Lim. El milionari ja va dir ahir en el Calderón que hui es reuniria amb el banc i que tenia 50 milions d'euros per a invertir en el mercat de l'hivern per a fer un equip competitiu. Si arriba Lim, l'empresari no tindrà problemes de part de la Fundació per a quedar-se la majoria accionarial. Ara bé, si el banc no li ven el deute a Peter Lim tenim embolic dels grans a la vista, un més al què estem acostumats en València. 
La Fundació continua tenint la majoria accionarial i fins al proper termini de pagament el banc no pot demanar l'aval per impagament. Si l'aval torna per via judicial a la Generalitat, serà la generalitat la que haurà de demanar les accions a la Fundació per a vendre després a l'inversor. I si l'aval de la Generalitat no és vàlid, el banc serà qui haurà de demanar "la prenda" és a dir les accions de la Fundació per a vendre-les a l'inversor triat. I que suposa açò: mesos de paralització, demandes judicials, declaracions creuades, lluites de poder, maniobres per a continuar pagant, juís, apel·lacions, pressions... i el club paralitzat. 
Tot açò s'evitaria venent el deute a l'inversor que ha dut Amadeo Salvo, a un Peter Lim que compta amb el vistiplau dels responsables del València i que per tant podria disposar ràpidament de la majoria accionarial. No sabem si les altres ofertes són millors o pitjors per al futur del València, però esta oferta té un home amb diners darrere, i no és un fons d'inversió de capitals de risc gestionat per algun advocat sense escrúpols que ve només a endur-se la pasta. El futur es decidix en les pròximes hores, o si hi han diverses ofertes, en els pròxims dies, però o entra Lim o Aurelio Martínez ha promés plantejar batalla, i això significa embolic.
http://blancinegres.com/15/01/2014/bankia-ho-sap-o-lim-o-embolic

No hay comentarios:

Publicar un comentario