#YoEstoyConelMestalla

Partidos del Valencia CF

Partidos del Valencia CF
Valencia CF - R. Sociedad

Partidos del Mestalla

Partidos del Mestalla
Valencia CF Mestalla - Atletic Balears

Partidos del Valencia Femenino

Partidos del Valencia Femenino
UD Collerense - Valencia CF Femenino

Plan de entrenamiento

Plan de entrenamiento
Martes 24 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Miércoles 25 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc. Jueves 26 de mayo | Entrenamiento a las 11h en Paterna. Primeros 15 mins abiertos a los mmcc.

ORGULLO

ORGULLO

martes, 1 de octubre de 2013

Rus i el seu inversor acceleren per a comprar el VCF

Si fa unes setmanes des de la Generalitat i Bankia descartaven la idea de no vendre el club, ara ja no ho tenen tant clar. Ahi és on entra Alfonso Rus, actual President de la Diputació de València i que mai ha amagat el seu somni de ser president del València CF.




Alfonso Rus té dos famílies interessades i una ja li ha donat el "Si vull", per això és qüestió de dies que presente una oferta a Bankia per les accions del València CF. Segons la informació que disposem en la nostra web, des de la Generalitat Valenciana no veuen amb mals ulls la proposta de l'alcalde de Xàtiva.
Rus creu que l'inversor que vinga ha de tindre un projecte de futur, per això, i segons ens han confirmat a Blancinegres.com demana uns diners per a començar a elaborar la proposta de compra. Rus, ja va dir fa poc que en octubre presentaria a l'inversor.
Alfonso Rus, de moment, no ha dit res al respecte. Molts mitjans de comunicació han intentat posar-se en contacte amb ell, però traure-li alguna informació a hores d'ara, és quai impossible. Esperarem als moviments.
Però Rus no és l'únic que està menejant l'arbre per a  tindré el control del VCF, ja que segons publica PlazaDeportiva.com Mario Alvarado diu tindre ja els mil milions que va prometre per a fer-se amb el control del club.
http://blancinegres.com/2013/09/30/rus-i-el-seu-inversor-acceleren-comprar-el-vcf

No hay comentarios:

Publicar un comentario